+31 (0)6 5317 9712
petervanaalst@mac.com

Over Peter van Aalst

Audiovisuele Producties

Hi, leuk dat je de site bezoekt. Mijn naam is Peter van Aalst eigenaar van Red Mouse, voor het grootste deel van mijn leven maak en denk ik al in beeld. Vanaf 1988 zelfstandig in stilstaand beeld met diverse Fotowinkels en reportage bedrijf. Later met de overname in 2011 van Red Mouse Audiovisuele Productions aangevuld met bewegend beeld.

Audiovisuele Producties

Ik word vooral blij als ik met fraaie beelden waar licht, compositie, diepte en inhoud samensmelten tot een alleszeggend geheel een inhoudelijk verhaal kan vertellen. Vele beeld verhalen hebben we mogen leveren inmiddels aan diverse bedrijven en instellingen zoals de Koninklijke Marine, ROC, diverse Gemeenten maar ook de makelaars club NVM.

Mooie verhalen in beeld. Video is niet meer weg te denken uit een goede internet marketing strategie. Het verhaal van jouw bedrijf. Laten we samen verhalen gaan vertellen in beeld jouw verhaal over jouw product. Het is hét middel om een boodschap over te brengen. Alleen persoonlijk contact is persoonlijker… Je kunt de kijker ergens mee naartoe brengen waar jij dat wil.

De kracht van videoproducties

Hoeveel mooier kan het zijn. Het bereik is enorm en de video blijft online en vindbaar. De kracht van goed beeld mag je niet onderschatten. Vertel échte verhalen met beeld. Video is ook nog eens zeer efficiënt. Je kunt veel meer informatie delen in een kortere tijd en op een leukere manier dan met alleen tekst. Bovendien kun je gebruik maken van de kracht van non verbale communicatie en een bepaalde tone of voice gebruiken die overtuigend is voor de kijker.