Amsterdam
+31 (0)6-5317 9712
petervanaalst@mac.com

Livestreamen

De ervaring op locatie live bij de deelnemer

Laat je evenement professioneel livestreamen door RedMouse

Online deelnemen aan bijeenkomsten; het was allang mogelijk, maar het is niet meer weg te denken sinds het coronavirus ons thuis houdt. RedMouse speelt hierop in door bedrijven en organisaties livestreams aan te bieden via internet. Die brengen de ervaring op de locatie professioneel en sfeervol in de woon- of werkkamer van de deelnemers. Via social media-kanalen praten en doen zij direct mee. Dat maakt de bijeenkomst levendig en interactief.

We brengen je evenement in beeld alsof je er zelf bij bent, want we hebben maar liefst zes professionele cameraโ€™s om van alle kanten verslag te kunnen doen. Dat bevordert de betrokkenheid bij het online event.

NEEM CONTACT OP
Evenementen

Succesvolle livestreams

Geen evenement is ons te groot of te klein. Alles wat je online wilt delen met een breed publiek en waarvoor je hen wilt uitnodigen om mee te doen, kunnen we verzorgen.

We livestreamen de uitzending via diverse social media kanalen, zoals YouTube, Instagram, Twitch, Zoom of Facebook. Onze cameraโ€™s zijn het neusje van de zalm. Dat combineren we met onze onze jarenlange beeld-ervaring, waardoor we van elk type evenement een succesvolle livestream kunnen maken.

NEEM CONTACT OP

Een online-event creรซren met evenveel impact als een live-evenement?

Dat kan met RedMouse iTV. Een online-event is een digitaal evenement dat via een laptop, iPad, televisie (met internet) of smartphone virtueel kan worden bijgewoond. Een hybride-event is een live fysiek evenement en een online-evenement in รฉรฉn.

Succesvolle online events

Wilt u een succesvol online-event opzetten waar iedereen nog lang over napraat dan bent u bij RedMouse iTV aan het juiste adres om samen de organisatie en uitvoering van een online- of hybride-event te bepalen.

Bij voorbeeld met de viering van een jubileumjaar, het lanceren van een nieuw product, het opfrissen van kennis door diverse presentaties, wij helpen u graag! Met onze ervaring en expertise in conceptontwikkeling, online-producties en uitvoer zorgen wij voor een onvergetelijk evenement dat aansluit op uw doelstelling en wensen.

Voor een succesvol online-event is een strategie nodig die aansluit op missie, visie en kernwaarden. Voor het creรซren van een onvergetelijk digitaal event is het belangrijk om op een andere manier naar inhoud en organisatie te kijken.

Belangrijke onderdelen zijn programma, interactie, plezier en verbinding. Mix deze onderdelen optimaal en je creรซert gegarandeerd een boost. De invulling van deze vier onderdelen wordt afgestemd op het doel van het event, de doelgroep en het aantal verwachte aanwezigen.

Stream uw event live met een productie op kwaliteitsniveau van televisie. Met professionele cameraโ€™s, belichting en geluidsopnames worden de (live) sessies opgenomen en uitgezonden. Een online-event evenaart kwalitatief een live-uitzending! Meer weten? 

Bel ons op +31 6 53 17 97 12 of mail naar petervanaalst@mac.com

NEEM CONTACT OP
Livestreamen

Hoe werkt het?

Een livestream is een rechtstreekse uitzending via, in dit geval, internet.
De uitzending wordt opgenomen op een locatie en op hetzelfde moment uitgezonden. We kunnen het opnemen op jouw eigen locatie, bijvoorbeeld
in het bedrijfspand, of RedMouse zorgt voor de locatie.

Vooraf bespreken we via welke (ook interne) kanalen we het evenement gaan uitzenden en hoe de kijkers betrokken worden. We bieden daar ondersteuning in. Een aantal dagen vooraf komen wij de internetsnelheid op uw bedrijf of instelling testen. Er is een snelle verbinding nodig om een mooie stream te realiseren. Dit kan echter ook via de nieuwste 5G verbindingen.

NEEM CONTACT OP
Film

De uitzending in een film

Het is natuurlijk mogelijk om van de livestream een video te maken die je na afloop kunt verspreiden onder de deelnemers. Afhankelijk van de wensen, maken we trailers, videoโ€™s met de hoogtepunten of een complete uitzending.

NEEM CONTACT OP